cuti cuti!

eh happynyer diaorang baru balik dari bkk. laporan penuh!

Kedua-dua wanita itu menghabiskan lima hari di Bangkok bercuti dan membeli-belah.

tak bagus ni mengumpat taim bulan ni kan, tapi diaorang dua dua tuh memang “kuat” lah cuti-cuti shopping-shopping walaupun dalam bulan posa. pada pandangan sarip kan, nak cuti taim bulan posa macam, you know, rugi kan pasal you know, tak “stim”.

but walaubagaimanapunkan, paiseh oi muko kat dalam suratkhabar baru balik dari cuti cuti dalam taim bulan posa kot!

diaorang nye teman masih ada lagi kat sana tau!

+++

what a way to promote a product from the godamn most awesome company at the moment…

see it to believe it!

+ from the initial test, the product is fast and efficient! fast! and clean! and try key in the following!

  • about:memory
  • about:stats
  • about:network
  • about:internets
  • about:histograms
  • about:dns
  • about:cache
  • about:plugins
  • about:version

brilliant!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s