posa & barang barang!

sarip ni dah macam addicted kat itu barang barang nye barang.camno tak jang, dalam ni bulan jer diaorang ada tiga jualan murah! iyerrrr kak, tigaaaa. apo lagi, sarip gi lah scanning mescanning.

jadikan pah, smalam nye diaorang bikin kat itu singpost centre kat paya lebar lah. ah kang kan dekat ngan tuh geylang. ah kang, bazaar pun dah siap oi. ramai plak orang smalam. yang herannyer kan, puasa belum start lagi.

tapi kita orang dah excited pasal raya. ka ka ka.

dan cakap pasal geyalng kan, fuhyoh..joo chiat komplek dah reno oi. tepi tangga dia skali.

tapi ngah jalan jalan tuh kan, sarip rasa macam ada sikit janggal lah, pasalkan baruuuuuuuuuuuuuuu ajer sarip sibuk2 nak beraya. cepat benar ni masa berjalan! tak ke korang rasa begituh?

tapi walaubagaimanapun, sempena ramadhan yang starting besok, sentiasalah setting niat, download sabar, upload usaha, update doa, dan top-up ilmu so boleh redeem pahala.

safe fasting!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s