tekno, hello!

hot damn!

tapi ni tahun nye joukaaahhouuut cam *menarik* gituh. gilles peterson sama armin van buuren ada oiiii…

jooke.jpg

baru habes posa. tapi nak gi nih joookeout cam sikit paiseh lah. badan dah lah gedebeh, nanti kang joget macam terhincut hincut. how like dat…

lain lah kalu orang sejambu cam sidinih

skarang baru aku tau apasal dari dulu aku suka tengok berita. kalau dulu tercongak tonton lynette tye lepas tuh lorraine hahn lepas tuh cheryl fox and now si rita zaharrrrrrrrarrrrrrrrrrr. tapi ni french chick memang win hands down lah.

barangkali studio lighting diaorang memang top notch tuh pasal nampak jambu nak mampus je tak?

Advertisements

6 thoughts on “tekno, hello!

  1. Bukan main lagi Sarip Dol berRAya and mengemas rumah…….Pasal vinegar yang kamu suggest tu Sarip, mak aku kata memang tak senonoh betul…..Mana ada orang clean perabot dengan pakai vinegar….. Ni mesti case mak kau terlebih beli cuka and kau orang tak tahu apa nak buat, kan?????

    Aku suka habus dengan kau punya Kampung Dusun stuff……..eehh….tak salah kan, that day aku gi Balestier and nampak Jln Dusun…ni mesti kampung kau eh??????

    Malas seh nak kerja….tengah mood Raya ni…..lepas ni aku nak kena balik kampung….kat KL lah………

  2. eh cik marpoah….jangan begituh. bukan pasal beli terlebih kot…memang benar tuh pakai cuka boleh buat macam macam. cuma tak boleh buat inti untuk buat kopi jantan ajer…kalau tak caya, meh sarip gi kl anuhkan.

    ko gi balestier ada apa? stahu hang cumo banyak kedai durian and hotel hotel orang suka buat keje tak *senonoh* ajer…isyk isyk isyk…tapi hang pun tak tau mana letaknyer km dusun. tuh jalan dusun mungkin adir ipar dia lah eh…

    ok slamats..berhati hati di jalan rayah…

  3. Sarip Dol….Kalau Sarip Dodol pun sedap jugak eh?????

    Pakcik Dol, aku gi Balestier pasal geng-geng cina aku tu nak sangat gi beli tau sar piah kat Balestier b4 kita orang balik KL……Jangan ingat tak senonoh eehhh……itu hotel2 cheapo and durian2, gua tak da main ha!!!!

    Kita ni makan buah2 yang upper class ajer eh…..kiwi fruit, strawberry, cherry, blueberry, raspberry, cranberry dan semua adik beradik berries…….. cartoon strawberry shortcake tu aku lah yang orangnya….cute tak? sweet tak? Aku tau, kau masa kecik-kecik dulu suka tengok cartoon strawberry shortcake dengan Smurfs kan?????

    Jiran nenek aku kat kampung Raub tu, ada kena-mengena dengan pelakon Sarip Dol tau! Nanti bila aku balik kampung, aku bilang nenek aku. Kau kalau ada time, naik gi Raub lah, nanti aku kenalkan dengan nenek aku punya jiran…..

    Encik Dol, kau tak ada latest info pasal itu studio Jalan Ampas ke? Kau orang Singapore…tak kan tak tau pasal itu P Ramlee punya studio. Ha! kau nak gi tengok P Ramlee Musical tak? Gua ada 3 tiket free…..nak naik KL lah…gua kasi lu…..Boleh jumpa gua punya members semua…..kia orang ni selalu ronda-ronda Mid Valley….

  4. eh cik marpoah, baik sungguh kamu nih ada tiket nak bagi. nanti aku telepon hotline umno bilang kan diaorang buat rekomendasi untuk ko diseretkan jadi dia nye anggota terbaik. bila tuh dia nyah musical? kalau sempat turun lah, lebih lebih lagi gi mega mall tuh. kita orang singapore ni slalu jakun tengok shopping mall shopping mall.

    pasal jln ampas, sarip tak tau. agaknyer dah jadi tempat tikus sama lipas diaorang buat istana menanti kat situ lah eh. sampai hati diaorang buat tuh tempat jadi camtuh.

    eh bilang jiran nenek ko tuh, dia ado gambar the original sarip dol tak? bilang dia aku fan nombor satu di dunia pasal suka nak jadi sultan negeri masai.

    and lastly ko tuh suka makan berries banyak sangat…jangan asik berry sudah lah tuh, walaupun ilham slalu menjelma pabila kelepap kelepup….

    ok sekian, terima kaseh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s