lancong kena lencong

baru ingatkan bleh gi enjoy enjoy memandang ke arah laut biru biru sama main main kat pantai pasir putih putih tanpa orang kelihatan yang kepo kepo boleh terjun dari jeti terus selam dalam air main main ngan ikan macam dalam taim si cewek ginette tuh pergi…….skali orang dia cakap semua tempat dah fully booked kaper. nasib macam kutu babi sey.

nota dalam fikiran: lain kali kalau nak gi rawa, book siang siang 2 bulan in advanced!

skarang otak ngah bingung. mana lagi lah tempat yang gerek, yang sunyi sepi, yang takde banyak orang dan takde tempat shopping shopping. pulau tinggi is out, aur pun out, pulau besar dia nye resort dah tutup kaper tapi website masih up buatkan naik harapan saja. so howwww liddat…

+++

mobcig.jpg

two words:- feckin’ brilliant!

One thought on “lancong kena lencong

  1. ok. wordpressed-hop!🙂

    you can actualli try Pulau Kapas!
    cantik+sunyi-sepi+nyamukterbangpunbolehdengar+
    takdershoppingcentre+beachputih+takbanyakmatsallehcumtourist
    = twothumbsup ah beb.

    eh. tapi jauh pat terengganu. ok jugak. Good luck!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s