little secrets tremors

wah, wah.

dengar dengar orang shenton way banyak kena evacuate. terdengar kat tepon sampai ada orang terpekik siots. tension betul sidituh ye tak ye. pekik kot. tapi sarip kat sini muram pasal banyak tempat dapat tremor tapi dia nye tempat takde so takbleh evacuate itu bangunan so can action tak yah buat keje. :<

***Students from St. Andrew’s Village, Potong Pasir, were dismissed when the school’s emergency action plan swung into action. Students were gathered at the field and all classes were dismissed. Tests schedule for today were also postponed to a later date. Checks to ensure the safety of the school building were also carried out.  nabeh. slack sia. liddat oso can cancel class. highland towers pun i dun think serabak like this. they built the school from clay ijjit?

tapi at least tak sedisappointed lepas tengok itu discovery channel nye dokumenteri supervolcano realities of yada yada apocalypse. dari dia nye gazet, macam menarik, pasal nak tengok jugak camnuh supervolcano bleh meletup. so apa lagi sarip gi jugaklah tonton itu citer. mula mula ingatkan orang orang yang dia interviu tuh memang betul pasal dia letak “ex governor of wisconsin”. skali tengok lebih sikit heran plak, asal si gabenor nih bebual dia cam dia acting. skali memang betul lah. itu dokumenteri rupanya satu aksi fiktion ajer. haiz. semua gerak geri dia diaorang buat cam drama. apa nih. ni kan saluran dokumenteri, asal kena buat citer cam tuh. lebih mulia kan tengok day after tomorrow. tuh takper, rancangan dia satu jam, part yang meletup macam satu saat ajer lepas tuh credits dia kluar. apa siaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak. buang current sama steam sey tengok tuh benda. kena tipu sampai habis habis sey.

tapi takper. at least tak amik gambar camnih – pointless family photo of the year.

pointlessfamilyphotooftheyear.jpg

bontot baik tuh.

One thought on “little secrets tremors

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s