confident sia itu mat

enjet1.jpg

permaisuri peti sejuk ada bagi ni link dan sarip ketawa tak terkira bila tengok. baik nih benda. ada orang tolong bilang yaakob baa baa black chick bagi ni budak2 hadiah melayu terbaik untuk ini tahun. betul, tak bedek.

ah tadi pak bahrum terlonjok macam kera makan cili padi bila itu khairul score. member nye anak nye pasal. tak habis habis dia terpekik. tapi confident sia itu mat!

tapi takper, biar diaorang menang, esp itu alam shah. si mat tuh gua respek. cuma yang gua pening asal si indra tuh nak masuk campur. jangan ko.

dan aide aide. gua bilang lu kan, lu gi minum minyak gamat satu galon pun bagus lah. lu mau backheeeeeeeeeeeeeel kaperrrrrr. lu GILA BABI BIRD FLU KAH?? agaknya gua dah takde apa apa lagi nak cakap pasal lu.

naik darah siol!

tapi…enjet enjet semut…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s