year of the gig, not the pig

Waiter – “Mahu minum apa Tuan?”
Magistrate – “Emm.. aa.. Jin and Tonic
Doktor – “Emm.. aa.. Iblis Tonic
Waiter – “Iblis Tonic mana ada Tuan”
Doktor – “Err.. aa.. give me Setan and Tonic
Waiter – “Setan lagi tak ada Tuan”
Doktor – (marah) “Err.. now bring me Haji Bakhil and Tonic! Get out, get out!
Waiter – “Tuan”

ok sudah di confirm. bulan march gua pokai habis. kinabalu jadi kuih baulu trus. camner tak, tengok ni.

mosaic07.jpg

***click kalau mata ada sikit kero

***updated list

1. abang jose gonzalez – 11th march

2. pakcik yo la tengo – 12th march

3. mat mat jaga jazzist – 13th march

4. kak rickie lee jones – 12th march

5. cewek rachel yamagata – 17th march

ah skarang diaorang ada cakap the album leaf pun dah added in. nak maki pun dah tak larat. ni macam kes tunggu bas 14 tau. tunggu sampai nak dekat 30 minit skali bila datang ak kau sampai 3 skali gus.

dalam simple jer kena buat camni,

dead black star says:
kau cut down rokok. keje bawak bekal, lunch mkn roti

ya mons.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s