tada la di da

hari tuh kang aku gi itu imran nye pelancaran album. gua mana orang hip beb. gua limit2 suka dengar lagu ibit. tapi gua gi jugak. sampai sana, gua tengok gua rasa dah macam gua ni bleh pakai senior citizen nye ezlink card. boleh approve sia. camner tidak, banyak yang hadir, time diaorang beranak gua agaknya dah gian nak beli pager. betol dok….nasib baik takde apa mat salleh tuh cakap..paedokfile?

tapi gua rilek. pasal at least ada si salim tuh kat situ. macih beb, gua bilang lu lu host bayekk. then nampak si zee sama wan. aku tak tau apasal eh korang, korang ingatkan apasal ada satu mat drc lookalike tersengij sengih kat korang. tapi takper, korang cool.

seperti biasa, kalau dah janji melayu tetap janji melayu. memang klassik. dia cakap itu event start kol 630, gua tunggu nya tunggu macam jin aprit akhirnya dia start kol 7 lebih. agaknya gi maghrib kott.

tinggi sia itu mambang. gua diri sebelah dia gua macam itu orang somalia tak makan untuk 3 tahun. ah ah tak bedek. apa ko makan saudara? gua pun mau tau.

tapi lu nya lagus sumua bests bests lah beb. lagu melayu jugak dia nya vokal sama lirik boleh buatkan hati besi jadi hati papan karat. tuh pasal gua suka malayu nya lagu. dia nye benut benut, dia nya tarik tarik, dia nya apa apa lagi lah, lagu omputeh tak leh fight.

dua lagu gua favret beb. itu ghaibmu sama seribu tahun lagi memang touching dok. bleh buatkan gunung merapi jadi bukit semut api beb. bayekkkkkk sia.

ok. gua dah melalut. yang lain lain gua tak tau camner nak cakap.

kerja pun dah start balik besok. harap banyak skolah tutup pasal kena banjir! muahaha!

geez.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s