it’s time to sheikh it up!

liverpool_double.jpg

kang berita pasal klub bolasepak kesayangan sarip akan dibeli oleh sheikh dari doobye. kaya betul eh ni arab arab. ada duit tapi blanjer cam nak rak. tapi tak mengapa. lu mau bagi duit kat liverpool gua oraight. cuma lu jangan pandai pandai tukar sana sini inkut lu nya cara beli club kesayangan gua atas sebab sebab nak buat duit cepat lepas tuh cabut lari.

cuma kalau bleh gua mau request ah kat lu sheikh, kalau bleh lu tukar itu penaja liverpool bleh tak? semenjak diaorang tukar dari ‘candy’ ke ‘carlsberg’ suay demi suay datang menimpa. tak tau ah apasal. lagipun kesian ada member2 gua diaorang nak beli jersey tuh tapi tak nak pasal tertera itu label. entah apasal. so, ok kan?

jangan lu letak slogan penaja seperti ‘DUH BAI’ sudah lah. kecoh plak nanti perang sedara.

More New Names For The New Liverpool…
United Liverpudlian Emirates? ULE?

I bet I’m not the only person to write this in!
Tom, Barnet Bees, Clacton

…Durka Durka-Pool?
Peter Comerford

…Regarding Liverpool’s new name. How about ‘el FC’? They could even play at ‘Kor-anfield’.
Malcolm Harris, Japan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s