those maple leaves

i finally realised what the rave was about mr jens lekman.

he writes really good, beautiful songs. really. no kidding.

tell me, siapa boleh tulis benda camni and masih tetap step feeling feeling?

You don’t know anything
So don’t ask me any questions
Just turn the music up
And keep your mouth shut

amboi, best tau.

then lepas tuh, i masih ngah korek otak tau apa maksud itu “Obeyessekere” sebenarnya. obey? yes? kerek? apa dia berbual?

u all nak tahu, ah dengar sendiri. konfirm, boleh bingung tau.

then kan, hmv i suka slalu. pasal diaorang ada bikin ni sale kan, abistuh diaorang slash dia nye price – makdatok! – buatkan i gembira skali. pasalkan, akhirnya i dapat jugak tengok itu citer all the president’s men. then kan, sambil tengok itu citer, i baru realise tau, si robert redford tuh kan dia asik pakai itu seluar corduroy dia untuk gi kerja lah, gi tidor lah, di apa apa lah. cantik jugak.

eh eh kepo nye i.

+++

in the meantime, let’s do some tributes to my idol – mr chuck norris.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s