111942548999760558

tiap tiap tahun pada pertengahan julai saya akan membuat perancangan untuk membasmikan suruhanjaya suatu temasya.

tapi atas sebab-sebab tertentu, yang telah dijangkakan oleh pemerintah di atas sebab sebab ‘pengganasan’, idea saya tidak terjadi. ini juga di atas beberapa alasan seperti:-
1. takde orang nak join
2. takde duit
3. malas
4. cari minah jadi tak cukup time

tapi, pada tahun ni rancangan ini mungkin akan terjadi kerna ada satu dua manusia di seluruh dunia nih yang ingin menampil khidmat mereka. 3 orang? dah macam A-Team!

tapi sebelum rancangan ini boleh diurus, perancangan yang bagus harus disediakan, seperti:-
1. cari nombor tepon/email/voip/pager/alamat encik al-sadr/milf(!?)/leong siew chor.
2. cari panduan camner nak buat bom yang satu picit dari jauh semua pecah.
3. beranikan diri tengok darah jadi tak boleh pengsan.
4. hilangkan jerawat sama kuruskan lebih sikit badan jadi boleh lakon macam super agent dalam citer alias!

pada masa ini masa telah kesuntukkan. tetapi jikalau ada ramai lagi orang yang ingin mendalangi perkara ini, sila tamu kehadapan.

oh, untuk pengetahuan anda kami cuma nak membasmikan ni benda sahaja.

One thought on “111942548999760558

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s