111790052726751888

saya benci rumah nih. bingit! bosan! bingiiiiittttt!

nak tau asal?

dulu ni rumah kena serang ngan lipas german ( you noe yang lipas kecik kecik tuh yang orang ingat anak lipas yang nampak orang dia lari macam lipas kudung times 55). ah, sekarang tuh masalah dah alrite pasal tuh benda dah tak menjelma lagi (mintak mintak lah!). tapi sekarang ada masalah baru pulak. skarang kena serang ngan itu semut kecik kecik.

mana mana pergi diaorang ada. tak mati mati pulak bila dia dipicit. ni semut i tell you super duper strong ok! bom nuklear jatuh kat atas kepala diaorang baru diaorang mampos. sial lah ni benda semua tempat sak ada. kat almari, kat meja, kat kerusi kat ESBOK PUN ADA! apa nak jadi sak ni rumah. lepas satu kojol, lagi satu menjelma. apa agaknya eh yang akan kluar kalu ni semut mampos pulak. skali ular ataupun kelawar eh? isyk!

kalu boleh nanti di rumah baru saya nak bikin rumah tuh macam “clean room lah”. you noe macam kuarintin nye bilik. nak masuk kena pakai clean suit, you know yang macam orang orang keje kat faktori kena pakai topeng sama sarung tangan. ah tuh benda kalau masih ada ni serangga2 lagi saya tak tau apa lagi nak buat. pestbusters pun agaknyer trus lingkup pasal pening tak tau apa nak buat ngan rumah saya nih.

3 thoughts on “111790052726751888

  1. itu semut banyak halus, kan? haiyoh, belum kena gigit lagi… dah kena baru tau.

    makanan, skarang atas meja smua tak selamat. pakaian pun kadang2x dia pandai merayap. air, sebelum minum kena tgk dulu. tup2x, dia floating jer…

    good tip: kat dapur, tabur sikit itu cengkih powder. lebih effective campur ngan sikit talcum powder tapi kat dapur byk makanan.. takut talcum powder tercampur…abis!

  2. i rather that u visit pestbuster.com? LoL… porn stars wont resolve this pet problem definitely… hahahaha *peace*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s