111742673318606032

kat tempat keje saya ni kan, macam macam karenah tau. diaorang macam ada sikit takut pegang komputer. ada yang seram nak bikin apa apa, ada yang suay pegang slalu rosak, ada yang tak kuasa nak bikin apa apa, ada yang asik asik komplen pasal benda tuh musibat, ada yang terus tak nak pakai tuh benda.

saya nih tak salahkan diaorang, tapi kalau satu orang sajer yang kena layankan nak dekat 80 orang di 4 daerah yang berlainan di seluruh singapura disamping kena handle bermacam macam lagi, boleh bikinkan frust tau! ni baru tadi balik dari queenstown pasal ada satu orang cakap dia nye pc tak boleh on. berpeluh pelih gi naik bas, naik mrt, jalan 20 minit sampai kat dia nye klass tengok tuh benda skali tengok dia nye power supply tak on. tak bingit dok cam tuh? apaaaaaaaaaaaaaaaaaa sakkkk..

kalo bleh saya nak jadi macam dogbert, tech desk yang paling dasyat di dunia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s