111623071360356942

saya ke satu majlis perkawinan pada hari semalam. kat sana ramai yang datang. ada sidituh, ada sidini. semualah ada. mata pun bercuci, tengok perut terus kenyang. dan tempat dia pun saya suka. memang suka sekali. macam eksklusif sama disembunyikan dari khalayak ramai.

tapi saya entah apasal kebabai macam perasaan segan silu to tha mx bro. tengok ramai orang orang yang bolehlah dikatakan terkenal-terkenal di “arena” nih buatkan saya sikit kecut. entah apasal. rasanya macam gituh lah. time nak salam ngan si pengantin pun tersegan silu. apa nak jadi ngan saya pun saya tak tau. jadi pasal tak nak letak muka lama sangat kat itu dining hall, kejap kejap saya kluar untuk elakkan diri dari diperhatikan.

nasib baik si abang 9dsmb ada kat situh. kalau tak, orang mesti berfikiran, apasal ada budak pakai baju tidur tuh diri sorang sorang kat tempat padang jarak padang terkukur. pasti nanti semua seram sejuk. hah!

tapi kepada ahli pengantin saya ucapkan tahniah, dan terima kasih akan jemputannya.

dah tu ajer.

+++

honey, don’t you worry. there’ll be no hindustan films tonite, just us.

Advertisements

5 thoughts on “111623071360356942

  1. abang 9Dsmb pun rasa tak sedap sangat kat dalam, sebab ada 2 old flame under one roof. Malas nak embrace subjek nostalgia…so dia relak ngan rakan lama riang ria Facta non VERBA…

  2. azaciel: :>

    the dark one: tu lah dah bilang bawak kemenyan ko tak bawak. lain kali bawak, itu asap boleh hapuskan segala kotoran2 yang susah ditanggalkan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s