111207892231296529

the next celebrity deathmatch i wanna see is between terri hatcher and terri schiavo. one will go all ways to get in the spotlight, the other has everybody around her who wants to get into the spotlight.

and the ref?

either one of those ms singapore finalists.

it’s quite hard to engage in fake smiles while trying to be sweet and sultry and whatever nots.

reeoowrr.

111183736099753084

Nota:

Lain kali kalau nak naik mrt pakai selipar murah-murah. Jadi kalau terjatuh pun, takpe, pasal boleh beli lagi satu.

yea memang saya ni insensitif meringankan kemalangan seseorang itu. tapi, kalau dirujuk balik, mengapaaaaaaaaaaaaaalah dia melompat sak kat itu track? apa, kasut lebih mulia ke dari hidup? eh barangkali yea, pasal mungkin kasut tuh limited edition. ataupun mungkin tidak berkemampuan untuk membeli lagi kasut.

tapi, mak kau! sanggup LOMPAT kat track?!

kucing yang kelaparan pun tak sanggup pergi ke jalan raya jikalau makanannye berterbangan ke landasan jalan raya.

abih ni ST pun satu sak. diaorang macam ada udang sebalik batu tau siarkan ini insiden kat muka pertama diaorang nye akhbar. entah diaorang nak tunjukkan kebodohan seseorang tuh, ataupun nak mempertawakan insiden yang berlaku.

Soooooooo I walked under a bus, I got hit by a train
Keep falling in love, Which is kinda the same

tch, tch.

111176604532586369

itu produk abertise procyan tuh kan macam bikin kita ni harapan baru lah. alah yang abertise di mana si gurmit sama adrian pang yang jadi model lepas tuh diaorang spray spray kat rambut diaorang konon2 itu benda boleh tumbuh balik diaorang punya rambut.

tapi apasal yang awak cakap ia bagi harapan kat kita?

begini, ni pasal kalau diaorang boleh bikin dua orang bopeng jadi model kat tv, macam beri satu taklimat lah yang orang bopeng ni pun ada jugak harapan sikit. terutama skali lah kat saya ni kan, pasal bertahun2 hidup berbopengan.

kesian tau, asik asik malu malu bila kluar. dah lah tuh asik asik mau duduk dalam shade, konon2 kan tak obvious sangat lah kan.

eh tapi harapan pudar sikit lah.

pasal rambut dah start gugur. habis harapan ah cam nih.

nasib, oh nasib.

+++

apasal eh bila jerebu datang balik orang orang singapura ni macam panik panik? batuk batuk lah, pening pening lalat lah, takut kat budak2 pasal diaorang ada asthma lah..

tapi bila dioarang gi london ke, new york ke, apa apa lagi lah diaorang cakap eh macam lawa. padahal, padahal itu kalbu kalbu pun jerebu jugak.

kalau takut pasal ni asap kat udara kan, kita cadang kalau nak kluar rumah, pakai tangki osigen sendiri tau. pasal, dah memang udara dah kotor cik kak oi. kalau takut sangat pasal anak tuh, letak ajer dia dalam satu bebola macam the bubble boy.

habis citer.

it’s a TNT definately

i’ve lots of things to do.

a database to complete, reading up on server 2003 manuals which till now i use it as a paperweight, schedules to schedule (?!), training presentations to prepare, avoiding the boss for deadlines and the list goes on.

such much much to munch.
such many responsilities.
such dedication, concentration, and any other mention.
such professional wannabee.

but i’m msn-ing. :>
and looking for shoes.
and chickening to speed.
tonight! yeah!

and should i mention too, the wait for 10 years for tortoise to come is, unmentionable. there’s nothing to describe or say. it’s the same feeling when you’re too high to feel but you still have to come down to reality. no wait, that’s how i felt.

the band did 3 encores (!!) and such a sport. the xylophones were great and if i were to get it, it’ll be a nice housegift. -notes-

my only gripe? the seating arrangements. such with all this brou ha hah about being the best – or sorts – performance place, i was really, really disappointed with it. 500 million bucks on taxpayers’ money and all they can do is to place the seats 90 degress to that of the stage. and what’s up with the krusi-pak-awang-style seats? and it’s so small! and wooden! and thus uncomfortable. the old capitol theatre has a much, much, much better seating arrangements than this durian thingamagic.

i have a strained neck now and if possible i could have picked some of those drumsticks and hit it on the architect, or whosoever.

ok done.

111088122846146971

i’ve nothing to do except to think about work, so let’s distress.

by spewing out nonsensical topics.

such as:-

1. why are porter bags so the farking expensive one? very bo liao hor.
2. why poseurs like to wear that yellow band thing ley? they all into the kaballah cult ijjit?
3. why no store want to bring in salomon xa pro shoes anymore? that one good shoe ley.
4. why my system keep giving new problems one? die die.
5. why must declare love public one, like as if there is no world tomorrow? very eeeyur hor.
6. why im so bitter ley?
7. why must say back to work after typing leh? haiyah, jialat hor.
8. why the gahmen can let loose a convicted man for so long one, to another country somemore? how to look for tellerlist when a molester (allegedly) can be set free one?
9. why must still discuss about casheeno when everyone know it will be build anyway?
10. why the 40 dollar import cigarette taste very lemau one?
11. why, chicks on speed coming ley! and grandmaster flash too! and tortoise! hurrah!

-snigger- back to work.