maju? maju!

dengar ni lagu, teringat balik zaman budak budak line up kat blakang ngan beg kat tepi ngan bahu satu meleret cuma menyanyi. abih tuh, tengok muka cikgu zack muka dia stern stern macam nak cari gaduh tapi sampai skarang tak tau apasal dia macam tuh.

tapi, majulah singapura-ra-ra. eh, kat CNA ada memorial nye konsert/extravaganza/party.

oh, tadikan ni nak time balik terjumpa pulak ni citer..

oh, it’s so hard not to resist buying it.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s