mat bopeng yang giler wayang

yer lah, aku ni kan bopeng macam permukaan jalanraya.

tapi macam kelakarkan untuk orang ber-labelkan orang lain nye etika berdasarkan permukaan wajah dia.

kalau theori ni betol, mungkin jejaka jejeka hemsen berg sumer takde chan jadi orang untuk dikutuk.

*nasib, nasib.*

pantas sungguh masa berlalu yer? dah nak dekat setahun peristiwa sidiktuh dah berlalu.

*lagi cepat berlalu lagi bagus*

oh yea, harap mengharap ni malam citer ni…

…masih ada.

entah apasal eh, ni nak kat bulan posa, alih alih bertimbun citer citer bayek diaorang gi layarkan.

ni citer old boy adalah antara filem yang paling banyak dapat respon baik tahun ni. senyap senyap dilayarkan di singapura. dah lah tuh, cuma DUA pawagam jer yang tayangkan! dah lah tuh, cuma ada S-A-T-U ‘timeslot’ ajer! MAKDIKAU! NI TAK ADIL!

bih yang citer sky captain tuh pun nak ditayangkan. dah lah tuh, motosikal nye deri pong blum tengok tengok.

takper, takper. harap harap bleh dilunaskan sbelom posa.

ok ciowz!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s