misteri alam

dulu time cik dol masih kecik kecik, dia suka beli mainan mainan dari kedai mama. pasal dulu kan duit berkurangan, nak beli game pun tak cukup. jadi kita suka gi ni kedai mama kat telok belangah. dia ada jual manyak nye mainan.

kita ada beli itu mainan ular yang boleh jalan sendiri.

kereta mainan hotwheels.

mainan kad seperti happy family.

oh dan tidak lupa juga – ini.

jangan tanya mengapa, tapi cik dol suka main ngan paperdolls.

berpayah-payah gue cari tuh benda, tapi diaorang dah tak jual lagi. jadi alangkah gembiranya cik dol terjumpa itu lelaman.

yippee!

camni besok kena beli krayon sama color paper.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s