do u have balls?

setelah sekian lama, akhirnya cik dol berkembali ke arena pasar malam.

dulu kan time zaman dulu dulu (note: zaman abg2 in leb) cik dol slalu tolong menolong (read: unreluctantly, but part willingly due to guilt), sidituh kat gerai dia.

fuh i bilang you (read: chef wan lingo), setiap dua minggu sering cik dol nye batang hidung ada kat itu pasar malam. sampai members sering buat bising, “Eh apa sak ko asik kat pasar malam jer?!”

mula2 time tolong ok jugak. bukan sahaja dapat mendampingi sidituh, tapi cik dol dapat menjenguk kehidupan rakyat jelata. tapi, dah lepas beberapa bulan, naik bosan plak.

oh itu panjang criter dia.

tapi smalam, akhirnya, dapat gua kembali ke arena tersebut. barangkali, jikalau tidak keberatan gua akan menceburi bidang ni dengan member gua.

tapi topik hari ini bukanlah pasal gerai pasar malam.

ia pasal benda lain.

ia pasal masyarakat di boon lay. itulah dimana gerai member gua tersadai untuk sementara ini.

gua bilang lu, beberapa jam gua kat itu gerai, mata tak boleh jelik joy!

apasal lu tanya?

maccow, gua bilang lu..dia nyah mambang mambang punyalah packing giler. pusing ke kiri ada mambang jack, pusing ke kanan ada mambang boob. mata kemana, otak kemana, kaya ball pun kemana. bih member gua bilang selang beberapa hari beliau disana, ada ini pelanggan2 tetap yang sumer mambang jus giler. gua tengok itu pelanggan lagi sedap dari segala makanan yang terhidang.

oops.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s