die you bastards!

dan berkembali.

gua baca suratkhabar ni hari kan, lepas tu kan gua ada baca pasal ni laporan kat arab sauu-uk-di yang ada para ekstrimis memberontak amik tawanan trus.

sumer mampos diserang oleh komando sau-uuk-di.

alamak, salah tempat lah lu orang. baru gua nak cadangkan itu orang sumer gi tawan itu suntec city ni sabtu. tangkap itu sumer idola wannabee , lepas tu hukum diaorang ngan masukkan mikrofon ke dalam tekak diaorang.

yang penerbit rancangan tersebut, gua cadangkan bogelkan diaorang lepas tuh ikat tangan sumer dan tayangkan rancangan TALENTIME (kepada mereka yang lalai, bulan disember lalu diaorang sebenarnya dah rancangkan nak bikin TALENTIME.) biarkan diaorang tengok sampai sumer naluri diaorang meresap itu rancangan. kalau boleh bukak suara rancangan itu kuat kuat sampai telinga diaorang berdarah.

lepas tu tatookan diaorang nye dahi ngan slogan – RIP OFF OVERPAID PRODUCERS.

tch.

Advertisements

3 thoughts on “die you bastards!

  1. Haiz… hang tak baik tau kutuok² idol wannabe tu… bukan ape, yang ada tu nak showcase their talent, kalau setakat tu, chek rasa tak salah… hang jeles kan hang tak leh nyanyi~? wahahaha Tak pon yang ada setakat queue nak amik sticker idol pastu belah macam SIDITU kan~~! :B >(((‘>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s