Pesta Perdandan

Senario yang tidak akan anda dengar/lihat/rasa/fikir di pesta perdana 2004.

Selamat datang ke Pesta Perdana!

Ah, setelah setahun berlalu, akhirnya kembali kita bersua. Padahal selalu muka kita penonton nampak.

Tapi walaupun penonton dah jelak tengok muka kita, produser dan cik basir boss bully sisWO, tetap mau kan kita hoskan rancangan ini.

Sebenarnya, Pesta tahun ini tidak banyak berbeza dari pesta yang sebelum ini.
Cuma dia nye lighting sama pentas ajer ada tukar sedikit. Tapi walau bagaimanapun, kami akan cuba sedaya upaya untuk menaikkan sesi eksen glamer nyah!

Dan saya jangkakan yang ia tidak akan berubah untuk sekian lama jugak.

Alasannya?

Ohhhhhh…seperti anda jangkakan, potensi pemasaran di singapura ini adalah kecil walaupun jikalau dilihat lebih teliti ia boleh dikembangkan oleh pihak2 bertentu.
Tapi seperti biasa, melayu tetap melayu dan apatah lagi jikalau dalam arena seni tv. jadi untuk menghakiskan perasaan kemalasan keprihatinan kami, kami akan berikan satu trofi untuk konon-konon menghargai ketekunan mereka.

Dan selepas mereka menangi anugerah masing-masing, kami tidak akan mengendarkan lagi kepada mereka. kecuali jikalau mereka ada imej dan perwatakan yang boleh kami dikategorikan sebagai potensi komersial besar.

Jadi kepada penonton penonton semua..dengan bangganya, kami akan mempersembahkan Pesta Perdana (eksen berlebih edisi 2004)!

*musik berkumandang*

*artis masuk*

Asslamualaikum sumer. How are u all? I nak ucapkan my thank you kat you all sumer cos of last year, you sumua bagikan I peluang ini! I love you all!

*auditorium terus senyap*

(bersambung…)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s