fuck you houllier

i love liverpool fc. i really do. all the razzmatazz and jazz about the club is in built into my blood. there was even a point of time when i live and breathe for liverpool fc.

but tonite, my love for it nosedived to the unknown abyss. why?

because when i expect them to lose, yes, really lose, they win. and because of that, stupid french loaf will still manage the team next season. he is probably gloating about his wonderful judgement tonight.

why must these things happen??

Advertisements

boutros boutros GALI

60bpm.

gali (3x)
hari hari ada gali
gali (3x)
sana sini mesti gali
gali (3x)
bunyi bising otak bleh mati
gali (3x)
apa diaorang korek pun gua tak paham erti
gali (3x)
dia pikir dia pandai sekali
gali (3x)
siapa lagi kalau bukan anak angkat si ah lee
gali (3x)
nama dia ah seng , dalam negeri nyah menteri
gali (3x)
semua tragedi dia cakap ada terrorist yang disyaki
gali (3x)
padahal benda lain tak pernah diceburi
gali (3x)
gaji tinggi2 tapi bual macam siput babi yang kena sodom ngan lidi
gali (3x)
bih sekarang macam mana ni??
gali (3x)
masih slamat tak naik MRT??
gali (3x)
jangan diaorang macam sundal diaorang naikkan harga tambang lagi!!
gali (3x)
dah lah tong sampah dah lesap dari permukaan landasan stesen MRT!
gali (3x)
gali (3x)
gali (3x)

TADA!

as you can see, i’ve no talents in creating new templates. the best i could muster are:

1. change the background colour. (oooooooh)
2. change the size of fonts. (aaaaaaaah)
3. change the colour of the fonts. (woooooooooh)

that’s about it. so don’t give me the “sheesh” look hor?

hopefully the pee yellow and the stained red blood will please yer eyes.

kata HULKAMANIAC!

ahhhh..ptttuuuiiiiii!

berita yang tak akan disiarkan di cheena news asial

Waduh. Gua tengok sana sini itu berita bagi laporan pasal tuh keruntuhan nicoll highway. Itu lah, ini lah. Kesian si wartawan. Kena gi overnight kat sana.

Yang perkara ni terjadi ntah apasal ntah. Tapi paham2 lah, skarang kan ngah zaman “pengganasan” jadi ulasan pertama sekali yang diberi tahu orang ramai ialah, “this is not an act of terrorism.” Oh puhleeeeeeeaaaaaaaaaaseeeeeee. Tak ada ulasan yang lebih baik dari tu ke? Itu lu orang nyah mrt dah gigih sangat nak mencegah pengganas2 begini, sampai lu orang nyah kerja kat sana lu orang tak sadar. Ah skarang padan muka tu tanah dah kena runtuh.

Kalau si pemberita ataupun gahmen tu kalau bagus sangat nak bagi itu theori konspirasi pasal pengganas yang instigasikan itu tanah runtuh, gua pun ada satu theori tau.

Gua rasa kan ni tanah runtuh terjadi pasal besok kan si FATHER KANG (yang bolot orang nye duit sampai 5 juta pasal konon2 dia nak dermakan macam2 padahal dia gi joli2 kan itu duit) nak semua focus diberikan kepada berita besar yang lain, jadiiiiii ramai orang tak akan endarkan dia nye cerita kat makhamah besok hari. 5 juta bleh beli banyak benda tau. 1 bom agaknya baru 20 ribu dolar.

Tapi gua heran benar lah. Singapura ni dah banyak nye korek nye korek nye korek, skarang baru ni benda terjadi. Apasal eh? Pasal golden mile complex kat sebelah eh? bangla sama thai sumer gi hooray2 ke kat dalam lobang tuh? U noe as they say, sparks can fly hor.

Harap2 kan lah eh pasal insiden ni, GUA TAK NAK ADA LOBANG LAGI KENA KOREK!

Tapi kan skarang gua ada masalah tau. Pasal ni berita dah terkluar siang siang, besok macam dah tak ada bohong ah nak bagi tau boss gua apasal datang lambat. Ingatkan nak gunakan dialog macam ni:

Boss: WHY ARE YOU LATE?!
Me: jam boss. At nicoll highway. Road caved in.
Boss: oh yah yah. I heard that on the news. Thank god you are alive. Never mind, take the day off.

Dalam mimpi ajerlah agaknya tu.

Ah skarang agaknya mat2 CD ngah main lampu2 api dalam tuh benda cari lagi 3 orang. Steady ah! Bulan lalu mat coast guard, bulan ni mat CD, bulan depan mat mana plak eh?

Ok ok ni last. Gua harap harapkan lah mediacorp studio tak akan terbitkan satu rancangan khas untuk insiden yang berlaku ini. Bukan apa, tapikan diaorang nye drama macam terlalu over lah. contoh? itu true courage. bleargh. Dan gua agaknya dah berfikir penerbit dah berfikir lagu tema untuk siri itu.

“Even when your world is in darkness
(chorus)
Just don’t Cave in.”

besar kemungkinan ni lagu lagu thema si yakoooooooooooooooooooooooooob ba ba ba black sheep ibrahim mesti ada. MCDS nye menteri per. tu pun kalau dia dah habis bikin promosi itu fabric of the nation.

dah tu ajer.

-phew-

setelah 3 hari gua berkecampuk di atas katil tu. akhirnya reda sedikit ni demam. itu katil gua tengok dah macam kandang kambing.

dalam 3 hari tu, pabila gua asik berehat, bermacam kerenah terjadi. mimpi yang bukan bukan gua kena. mimpi gua bunuh orang sampai kepala dia meletup lah, tapi gua tak kenal sapa member tu pasal sebelum gua bleh cam dia, kepala dah berkecai. yang peliknya, gua boleh bergelak plak tuh bila tu benda terjadi. tak sangka gua ni ada gaya jadi penjenayah eh.

bih time malam2 gua bleh bercakap sendiri kapa sedang ngah tidor. apa gua membebel pun gua tak tau. sekejap gua berpeluh macam badak sumbu sewel, sekejap gua menggigil macam mat drug yang takde barang baik. yang paling seram sekali bila gua tengok itu suhu panas gua meledak 40.2 darjah selsius. gua tengok, ni benda kalau naik lagi, tamatlah riwayat gua. macam mana tak itu kepala dah macam bleh buat kuali goreng telor. gua ada baca jikalau suhu badan mencecah lebih dari 40 darjah selsius, besar kemungkinan otak tu bleh jadi rosak. betol ke doktor?

tapi ada jugak kebaikkan bila demam ni. apasal? pasal dah 3 hari gua tak isap tu rokok. berat badan pun turun dah macam rabak. cengkung jadi gua. ada cheekbones, you!

gua rasa gua dapat ni demam pasal ada satu hari tu kan, gua nak eksen hero lah kononkan nak gi berlari-lari anak sebelum maghrib. bila balik dari jogging tu rasa macam ada angin sengugut ah datang. angin dia macam lain sikit. esokkan harinya, PAP! demam lah. lain kali kalau lu orang nak jogging, janganlah buat masa nak dekat maghrib. memang benar, angin dia macam ada sikit sewel.