pai mei a*mei

gua tonton itu kill bill semalam. tapi sebenarnya, gua memang rasa macam hampa sikit ah. pasal pada pendapat gua, itu versi pertama ada lebih syiok sikit. pasal apa?

1. ni versi kedua ada banyak dia nye remeh temeh ah
2. pasal banyak adengan cina yang buatkan ramai penonton cina kat dalam pawagam yang eksen lebih banyak tahu.
3. david caradine macam ada sikit lembab ah
4. dalam senario yang bila bill tembak the bride, apasal si budak tu tak terkejut. macam heran kan?
5. dia nye soundtrack tak kick sangat. (mana 5 6 7 8s?!)

versi pertama macam ada vibe, ni versi kedua macam gua tengok drama ciner yang legend yang diaorang siarkan pada waktu tengahari. ntah apasal, tapi gua lebih gemar tengok drama jepun dari drama cina.

tapi, gua ada membaca yang encik tarantino akan membuat itu the vega brothers, cerita sequel reservoir dogs sama pulp fiction. woooots!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s