mati sak!

gua dah tak bleh tahan lagi. otak macam ni bleh mati sak. sakit pucut janin pun bleh terjadi kalau tak dijaga betol-betol. nafsu semua bleh jadi kering!

apa gua ngah bebual?

apa lagi, pasal boring ah kat kerja!

gua cuba meng-importanised diri kita di sini. tapi sesungguhnyer hati gua dah usaha sedaya upaya. gua fikir ni macam tak bleh jadi beb. gua perlu tingkatkan lagi kemahiran gua. betol sak. kalau hari hari macam gini, buah pun bleh jadi mendak sak. jadi gua skarang ngah tengok kursus-kursus untuk melanjutkan pelajaran.

cuma gua rasa yang itu mass comm terlalu cheen ah untuk gua. paling banyak gua bleh tulis thesis dan argumentasi ialah satu setengah muka surat ajer. tu pun 50 peratus kandungan thesis tu mesti ada campuk aduk maki hamun. camne nak maju camtuh eh?

jadi gua rasa gua tumpukan ajer lah ke dalam bidang Networking. insyallah.

ah lagi satu, gua akan cuba sedaya upaya berpaya bijaksana laksmana(!) berhenti rokok. semalam bila balik dah cuba, cuma isap satu batang ajer dalam rumah. dah macam itik dah tak ada bulu kita. badan dah macam kena fits. harap-harapkan cita cita gua nak berhenti ni benda akan terjadi jugak. tapi setan tetap berkeliaran dalam diri sendiri. asik asik nak capai ajer tu batang. macam steam ah bila light tu benda. isyk.

ok lagi 45 minit gua mau berambus. konon2 nak eksen ah contribute sikit kejaps lagi. itu printer sang puki masih tak mau reconnect kat network ni. ntah pasal ntah. macam nak lemapr ajer tu printer dari tingkap opis ni.

ok calorz!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s